NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Adaptacija kuhinje „Tuti gušti“

14.5.2024

Nakon dugih priprema naša glavna kuhinja „Tuti gušti" zbog značajne adaptacije i dodatnih tehničkih preinaka na osam dana je privremeno radila u prostoru izvan bolnice. Nakon prethodno provedenih postupaka javne nabave, svi izvođači su u dogovoreno vrijeme odradili svoj dio posla te im se ovom prilikom zahvaljujemo na poštivanju rokova zbog čega niti jedna faza radova nije kasnila. Posebno hvala našoj Tehničkoj i popratnim službama koje su pratile sve zahtjeve, kako djelatnika kuhinje, tako i svih izvođača radova. Posebnu zahvalu upućujemo i djelatnicima hotela Imperial na čelu s g. Vladom Mišem i g. Ivicom Šajbićem koji su nam ustupili dio svojih prostora te ponudili pomoć našim kuharima u redovitoj i neometanoj pripremi obroka koje smo, kao i do sada, redovito isporučivali i Domu umirovljenika u Rabu.
 
Naša kuhinja „Tuti gušti" radi kontinuirano od osnutka bolnice, već gotovo 70 godina, te dnevno priprema i  isporučuje oko 1000 obroka, uključujući najmanje 10-ak vrsta dijeta koje su prilagođene nutritivnim potrebama pacijenata. Uz pripremu obroka za pacijente i marendi za djelatnike,  više od godinu dana vrši i isporučuje prehranu i za korisnike Doma za umirovljenike u Rabu. Povodom različitih događanja i blagdana naši nas vrijedni kuhari često iznenade posebnim menijima i delicijama na čemu smo im zahvalni.  


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam