NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Foto: Marija Kordić

Dan bolnice i njezin 69. rođendan

1.9.2024

Na današnji dan, 1. rujna, obilježavamo Dan bolnice i punih 69 godina postojanja i kontinuiranog rada te ulazimo u našu jubilarnu sedamdesetu.
 
Svako vrijeme nosi svoje izazove te su dugu povijest ove ustanove obilježili usponi i padovi, odnosno razdoblja rada u izuzetno skromnim uvjetima te prosperitetna razdoblja. Nastala u neprimjerenim uvjetima na mjestu obilježenom velikom patnjom i stradanjima te nakon teškog ratnog i poratnog perioda 90-ih godina, bolnica se svojem jubilarnom rođendanu približava gotovo u cijelosti obnovljena, uređena i opremljena uz vrlo kvalitetnu terapijsku ponudu. Pored liječenja pacijenata na sedam specijaliziranih odjela, u novootvorenoj Poliklinici Insula pruža niz specijalističko-konzilijarnih zdravstvenih usluga, čime uvelike doprinosi sigurnosti i kvaliteti zdravstvene zaštite otoka i regije. Iako suočena s brojnim izazovima u zdravstvu, napose povećanom fluktuacijom i odljevom djelatnika, vjerujemo da će i u narednim godinama i desetljećima nastaviti uspješno poslovati i razvijati se na dobrobit pacijenata, zaposlenika i cjelokupne zajednice!
 
Povodom 69. rođendana bolnice svim našim bivšim i sadašnjim djelatnicima od srca zahvaljujemo na predanom radu bez kojega ova ustanova ne bi bila ono što jest!
 
Pacijentima i njihovim obiteljima, poslovnim partnerima i suradnicima te svima onima koji na bilo koji način podržavaju bolnicu veliko hvala na ukazanom povjerenju i suradnji!


  



Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više | Postavke kolačića