NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Gostovanje predstave "Ispit savjesti"

23.5.2024

Poznati kazališni, televizijski i filmski glumac Robert Kurbaša 21. svibnja 2024. g. u Kongresnoj dvorani ŽSB Insula izveo je izvrsnu autorsku monodramu „Ispit savjesti". Predstava je svojevrsna introspekcija bazirana na istoimenom eseju našeg antologijskog književnika Tina Ujevića. Ispreplićući riječi velikana hrvatske književnosti i svoja  promišljanja o životu, moralu, odnosima, religiji itd. Kurbaša u predstavi preispituje svoju savjest, traga za smislom i potiče na promišljanje o svevremenskim pitanjima i pravim vrijednostima, donoseći pritom katarzu.
 
Brojna publika, u kojoj su prevladavale osobe na liječenju i rehabilitaciji u bolnici, s velikom je pažnjom pratila i proživljavala svaku izgovorenu riječ te g. Kurbaši čestitamo, kako na autorstvu predstave, tako i na sjajnoj izvedbi!   


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam