NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Od idućeg tjedna u obnovljenom paviljonu svoja vrata otvara post-COVID ambulanta

14.5.2021

Uvažavajući epidemiološku sliku kao i zdravstvene probleme naših pacijenata, javila se potreba za dodatnom dijagnostičkom i terapijskom ponudom za osobe koje su preboljele COVID-19, neovisno o intenzitetu i trajanju simptoma.
 
Posljedice koje već sada zamjećujemo u našim ambulantama se dominantno odnose na respiratorne, kardijalne i mišićne smetnje. Nadalje, pacijenti se tuže na smetnje koncentracije, poremećaje spavanja te anksiozno-depresivne poremećaje. Ovi simptomi su u literaturi već opisani kao „brain fog" te sindrom sličan ADHD-u.
 
Iz toga razloga u našu terapijsku ponudu uvodimo post-COVID program za osobe koje na bilo koji način osjećaju posljedice bolesti koje uzrokuje COVID-19 u respiratornom, lokomotornom, neurološkom i mentalnom pogledu.
 
Naša post-COVID ambulanta, prva ambulanta takvog tipa na otocima, radit će utorkom i četvrtkom od 13:00-15:30 sati. Naručiti se možete putem liječnika obiteljske medicine ili direktno pozivom na broj 091/218-3663 odnosno e-mailom na centralnonarucivanje@bolnicarab.hr (kontakt osoba: Josipa Debelić, mag. med. techn.).


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam