NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Studentski kongres neuroznanosti NeuRi nakon pandemijske stanke ponovno održan u Županijskoj specijalnoj bolnici Insula

26.4.2022

Županijska specijalna bolnica Insula punih deset godina partner je i domaćin jednoga od tri dana međunarodnog studentskog kongresa neuroznanosti NeuRi koji se, u organizaciji Fakultetskog Odbora Svih Studenata Medicinskog fakulteta u Rijeci, kontinuirano održava od 2011. godine, s iznimkom pandemijske 2020. godine.
Biti dionikom ovoga kongresa veliko je zadovoljstvo jer on ima posebno ozračje i posebnu vrijednost. NeuRi okuplja i povezuje mlade buduće stručnjake i znanstvenike u području neuroznanosti, psihijatrije, neurologije i drugih povezanih područja, daje im priliku predstaviti rezultate vlastitih istraživanja, potiče znanstvenu radoznalost i stjecanje iskustva u znanstvenoj aktivnosti uz mentorstvo iskusnih stručnjaka i znanstvenika.
Županijska specijalna bolnica Insula zdravstvena je ustanova koja dugi niz godina sudjeluje u obrazovanju mladih liječnika i drugih zdravstvenih djelatnika, te spremno pruža podršku inspirativnim i kvalitetnim inicijativama mladih, a jedna od značajnih je svakako kongres NeuRi.
Ovim putem glavnom organizatoru kongresa, udruzi FOSS MedRi, zahvaljujemo na dugogodišnjoj kvalitetnoj suradnji, a svim sudionicima želimo uspjeh u daljnjem studiju te profesionalnom usavršavanju i radu u ovom odgovornom i plemenitom pozivu.
Sretno!

 

GALERIJA


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam