NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Svjetski dan fizioterapije

5.9.2024

Već devet godina zaredom ŽSB Insula pruža usluge fizikalne medicine i rehabilitacije te na godišnjoj razini za preko 1200 pacijenata pruži ukupno više od 22000 usluga.

Sa svojim timom od 14 fizioterapeuta, ustanova će se ove godine uključiti u obilježavanje Svjetskog dana fizioterapije. Osluškujući potrebe naših pacijenata, konstantno uvodimo nove vještine i tehnologije, od kojih će neke ovom prilikom biti predstavljene u okviru prigodne radionice „Fizioterapija i bol u donjem dijelu leđa". Radionica će se održati 9. rujna od 9,00 do 12,00 sati u Poliklinici Insula te sve zainteresirane pozivamo da se pridruže bez prethodne najave!

Kroz kratak teorijski dio i praktične vježbe sudionici radionice bit će upoznati s čimbenicima koji utječu na pojavu boli u donjem dijelu leđa, time kako pristupiti, odnosno kako spriječiti, ovu vrlu učestalu neugodnu tegobu. Također, bit će upoznati s učinkom našeg FMS uređaja te ostalim tretmanima koje provode fizioterapeuti. Nakon uvodnog teorijskog dijela, prvostupnice fizioterapije Lorena Grgurić i Nina Dumić vodit će i demonstrirati ciljane vježbe za prevenciju i rehabilitaciju boli u donjem dijelu leđa.

Veselimo se vašem dolasku!


  



Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više | Postavke kolačića